Hoog Laag Bedden / Boxspring Provincie Drenthe

Ook in de provincie Drenthe hebben wij diverse tevreden klanten wonen waar wij een hoog laag bed / boxspring hebben geleverd.
 

Hoog laag bedden / boxspring geheel op uw maat gemaakt.

Wij maken deze dure tijd weer goedkoper voor u en geven kortingen op onze gehele collectie hoog laag bedden / boxspring geheel op maat voor u gemaakt. Alleen een bed die echt geheel naar uw maten speciaal voor u is vervaardigd, geeft een echte goede nachtrust. 

Door de combinatie van onze technische kennis van hoog laag bedden en onze kennis van het lichaam, kunnen wij uw hoog laag bedden aanbieden die voldoen aan alle eisen.

Voordat u een hoog laag bed aanschaft is het goed om goed op de hoogte te zijn omtrent wat u kunt verwachten en wat niet. Ook is het belangrijk om te weten aan welke eisen een hoog laag bed moet voldoen. 

Om met het laatste te beginnen: zorg er altijd voor dat het om een gecertificeerd verpleegbed gaat. Indien u geen gecertificeerd hoog laag bed hebt, loopt u een grote kans dat de zorgverstrekker of zorgverlener, die meestal vroeg of laat bij u aan bed gaat komen, uw ziekenhuisbed afkeurt als verpleegbed met hoog laag functie. Dus, dan kan je letterlijk spreken over weggegooid geld.

Mensen hebben vaak diverse wensen waaraan het hoog laag bed moet voldoen, maar een verpleegbed is in eerste instantie bedoeld voor de mensen rond het bed en niet voor diegene die het bed gebruikt. Vandaar dat een hoog laag bed / boxspring gecertificeerd moet zijn. Bij een hooglaag bed gaat het vooral om veiligheid voor u en voor de mensen rondom het bed. Ook moet een hoog laag bed voldoen aan de eisen die belangrijk zijn voor de verpleging, zoals de juiste werkhoogte, dat het gemakkelijk en goed reinigbaar is, bevestigingspunt(en) voor een optrekhulp (papegaai), katheter zak houder, een lamp etc. Daarnaast zijn de juiste en bepaalde standen voor de benen of het bovenlichaam gedeelte belangrijk, om bijvoorbeeld meer en gemakkelijk te kunnen ademen.

Als er een hoog laag bed met certificaat besteld moet worden, dan spreek je bij de betere bedden toch al snel over 8 weken levertijd. Er zijn maar weinig bedrijven die voorraad hebben staan. 123Hooglaagbedden.nl heeft van alle merken die wij voeren op voorraad, maar uiteraard niet in iedere kleur of ieder model hoofd- en voetbord. De laatste jaren worden er steeds meer bedden verkocht met een hoog laag functie, vaak in de vorm van een boxspring.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer