Hoog Laag Boxspring Bedden Provincie Drenthe

Ook in de provincie Drenthe hebben wij diverse tevreden klanten wonen waar wij een hoog laag bed ( boxspring) hebben geleverd. Hooglaag boxspring geheel op uw maat gemaakt.

Hoog laag boxspring bedden geheel op maat voor u gemaakt. Alleen een bed die echt geheel naar uw maten speciaal voor u is vervaardigd, geeft een echte goede nachtrust. 

Door de combinatie van onze technische kennis van hoog laag bedden en onze kennis van het lichaam, kunnen wij uw hoog laag bedden aanbieden die voldoen aan alle eisen.

Voordat u een hoog laag bed aanschaft is het goed om goed op de hoogte te zijn omtrent wat u kunt verwachten en wat niet. Ook is het belangrijk om te weten aan welke eisen een hoog laag bed moet voldoen. 

Om met het laatste te beginnen: zorg er altijd voor dat het om een gecertificeerd verpleegbed gaat. Indien u geen gecertificeerd hoog laag bed hebt, loopt u een grote kans dat de zorgverstrekker of zorgverlener, die meestal vroeg of laat bij u aan bed gaat komen, uw ziekenhuisbed afkeurt als verpleegbed met hoog laag functie.

Mensen hebben vaak diverse wensen waaraan het hoog laag bed moet voldoen, maar een verpleegbed is in eerste instantie bedoeld voor de mensen rond het bed en niet voor diegene die het bed gebruikt. Vandaar dat een hoog laag bed gecertificeerd moet zijn. Bij een hooglaag bed gaat het vooral om veiligheid voor u en voor de mensen rondom het bed. Ook moet een hoog laag bed voldoen aan de eisen die belangrijk zijn voor de verpleging, zoals de juiste werkhoogte, dat het gemakkelijk en goed reinigbaar is, bevestigingspunt(en) voor een optrekhulp (papegaai), katheter zak houder, een lamp etc. Daarnaast zijn de juiste en bepaalde standen voor de benen of het bovenlichaam gedeelte belangrijk, om bijvoorbeeld meer en gemakkelijk te kunnen ademen.

De laatste jaren worden er steeds meer bedden verkocht met een hoog laag functie, vaak in de vorm van een boxspring.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Adres: Contour Bedden | Langestraat 32 | 8281 AM Genemuiden | E-mail: info@contourbedden.nl 
Telefoon: 
038-2340030 Bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.